Skip to main content

Codul Emoțiilor

Sunt certificată în Codul Emoțiilor, folosind această metodă cu mare succes și fascinație. Este impresionant cum unele lucruri de care nu (mai) suntem conștienți, întâmplări trecute, poate uitate, încă au o mare putere de influență asupra noastră, producând dezechilibre energetice și provocând tot felul de simptome.

O metodă fascinantă

Această metodă ajută la eliminarea emoțiilor nerezolvate captive, din organism, fără a fi nevoie să rememorezi, să retrăiești trauma… Fascinant este că subconștientul tău știe tot, iar ajutorul vine prin testare musculară, direct de la el. Nici măcar nu trebuie să te chinui să îți amintești prea multe, pentru că acest calculator care înregistrează tot, 24 din 24, este la dispoziția noastră și dornic să ne ajute. 

Orice persoană are, la un moment dat, unele experiențe mai puțin plăcute în viața sa, unele chiar devastatoare… Pot chiar merge mai departe și spune că nu cred să fie persoană care să nu aibă vreo emoție nerezolvată captivă, că o fi ea personală, moștenită, prenatală, ș.a.m.d. Suntem oameni – și acest lucru vine cu beneficii și predispoziții; important este că avem instrumente la dispoziție, cu care să ne ajutăm sau să ne lăsăm ajutați. 

Experiența vastă a persoanelor care lucrează deja de zeci de ani cu această metodă, ne-a transmis concluzia conform căreia PESTE 90% din oameni au un ZID IN JURUL INIMII LOR, format din emoții captive.

LUCREAZĂ CU MINE

Ești interesat să afli dacă ești unul dintre ei? Aștept să mă contactezi, cu drag. După aceea, vei decide ce să faci mai departe cu informația primită: lași zidul să-ți afecteze în continuare calitatea vieții?  

Nu vreau să par un prost,
Nu vreau să îmi frâng inima din cauza ta.
Îmi construiesc un zid în jurul ei.
Cu fiecare zi, acesta devine din ce în ce mai înalt.
De data aceasta nu voi mai fi o nouă victimă a iubirii.
Voi bloca tot ce simt în interiorul meu.
Nu vei mai putea trece niciodată de acest zid.

„Victima iubirii”, cântec al grupului Erasure

EMOȚIILE NEREZOLVATE CAPTIVE 

Ele sunt energii, urme invizibile, pe care unele experiențe le-au lăsat în corpurile noastre. Acestea exercită o influență invizibilă, dar foarte PROFUNDĂ, asupra tuturor acțiunilor, comportamentelor și sentimentelor noastre. 

De-a lungul existenței, cu toții experimentăm emoții mai bune, fericite sau mai puțin fericite. Uneori, viața poate deveni dificilă, iar emoțiile de nesuportat. Am sesizat că nu există persoană care să nu fi experimentat, la un moment dat, emoții negative extreme. Chiar dacă unii, conștient, preferă să se descotorosească de ele și să le dea uitării (pentru că nu sunt amintiri tocmai plăcute), din păcate, țin să vă anunț că influența acestor experiențe continuă să ne afecteze la diferite nivele, rămânând captive sub formă de emoții nerezolvate. Chiar dacă momentele de durere, mânie, supărare au trecut, deseori energia acestor emoții negative rămâne captivă în corpurile noastre, continuând să producă efecte fizice și emoționale semnificative. 

Cu toții ne dorim ca unele evenimente din viața noastră să nu se fi întâmplat niciodată, dar totuși nu avem puterea să schimbăm evenimentele trecute; avem însă puterea să ne schimbăm percepția asupra lor, modul în care ne raportam la acestea. 

Modalități, circumstanțe prin care emoțiile devin adeseori captive:

pierderea unei persoane dragi, problemele de cuplu, eventual un divorț / o despărțire, dificultățile financiare, situațiile stresante, traumele fizice, certurile și bătăile, abuzurile de toate felurile (mentale, fizice, verbale, sexuale), convingerile negative legate de sine sau de alte persoane, respingerea, abandonul, bolile fizice, sentimentul de inferioritate, interiorizarea sentimentelor… și lista poate continua. 

 

Citește mai mult...

Uneori, modul în care reacționăm la anumite comportamente exterioare, ne raportăm la ele, țin și de acest bagaj emoțional care se află cu noi și care ne influențează subtil și ne poate face sa reactionam excesiv, să interpretăm eronat faptele.  

Câteodată nu poți să descrii aceste emoții, sunt ca o povară care te apasă. Ele pot conduce inclusiv la stări depresive, anxietate și alte stări negative. 

Fără a rezolva cauza unei probleme care îți afectează starea de sănătate și bunăstarea, nu poți obține eliminarea acestora. 

Gândește-te la aceste emoții nerezolvate captive ca la o sferă de energie. Știi deja că noi atragem spre noi exact ceea ce avem în noi, vibrația unei energii specifice. Acest lucru ne face să simțim mai frecvent și mai intens o emoție sau sunt atrase în viața noastră unele circumstanțe, fiind puși în fata acelorași evenimente. Deși noi am vrea să fugim, să scăpăm de ele, magnetul tot ca un magnet funcționează… De exemplu, când noi avem o emoție captivă de teamă, devenim din ce în ce mai temători. 

Ți-ar plăcea să scapi, să ieși de sub influența acestor emoții?

Eliminarea acestor emoții nerezolvate captive te poate ajuta să depașești obstacolele din trecut și să dai o nouă nuanță relațiilor tale de toate tipurile, să scapi de unele dureri, să îți ajuți corpul suplimentar, în unele procese – aducând echilibru și creând spațiu pentru nou.

Contactează-mă

Zidul din jurul inimii

De câte ori nu ți s-a spus, atunci când ai avut de făcut o alegere, să vezi ce simți, să simți cu inima dacă acel ceva ți se potrivește? Să vezi ce îți transmite o situație? Să îți deschizi inima, să simți? Nu de puține ori foloseam și eu aceste vorbe, până când mi-am dat seama că oamenii nu pot simți la fel, nu toți pot simți cu inima o emoție, o senzație, o persoană, o alegere, etc. Și aveam să aflu că unul dintre motive este ceea ce noi folosim ca pe un zid de autoprotecție, zidul din jurul inimii, format din emoții nerezolvate captive, cauzate de situații, întâmplări, persoane care cândva ne-au rănit, devastat, sfâșiat inima…

Așa a luat subconștientul nostru decizia de a construi un zid energetic, în jurul inimii, din aceste emoții negative, astfel încât inima noastră să nu mai fie la fel de „rănibilă”, vulnerabilă. Pe de o parte ne protejează, dar pe de altă parte ne amorțește complet și nu ne lasă să ne bucurăm de frumusețea vieții; și cel mai important – ne îndepărtează de noi, de oamenii dragi, ne ține la adăpost de a simți iubirea. 

Citește mai mult...

Inima are propria sa inteligență specifică, poate simți, poate gândi și își poate aduce aminte. Acest zid poate fi numit și „zid de autoapărare, este construit la nivel subconștient, pentru a ne apăra de o eventuală situație neplăcută. Da, acest zid ne poate proteja de eventualele neplăceri, răni, dar în același timp ne amorțește simțurile, ne amorțește viața emoțională, ne adoarme, ne mecanizează, nu mai simțim cum ar trebui, nu mai vedem frumusețea lumii, pentru că suntem tot timpul în gardă; uneori ne ține departe de relațiile pe care ni le dorim, ne face să ne simțim deconectați, depresivi, conduce la neînțelegeri, prejudecăți, ură, chiar brutalitate… 

Unul dintre beneficiile eliminării acestui zid este libertatea de a primi, de a dărui și libertatea de a simți IUBIREA – fără de care viața ar fi monotonă, ștearsă, fără sens, fără magie.  

În plus, îți vei permite să primești, să lași lucrurile frumoase să intre în viața ta, fără a le mai îngrădi sau fugi de ele (de multe ori inconștient), te poți simți inclusiv mai motivat. Poți atrage partenerul ideal pe care îl aștepți în viața ta, inclusiv finanțele se pot schimba. 

Îți dorești să trăiești în continuare, fără să te bucuri de frumusețea vieții? Fără să simți cum e să iubești? Fără să îți dai voie să fii iubit(ă)? E normal ca atunci când îți deschizi inima să riști să fii și rănit, însă cu cât te ascunzi mai mult, cu atât alte răni se adâncesc și provoacă dezechilibre energetice enorme, ducând inclusiv până la boli cronice, suferințe, dureri, depresii ș.a.m.d. 

Când Zidul din jurul inimii este eliminat, organismul are nevoie de timp pentru a conștientiza schimbările produse și pentru a se readapta. Corpul trebuie să treacă printr-un proces de vindecare, iar acesta nu este întotdeauna instantaneu. 

Contactează-mă
Abonează-te la Newsletter

Pentru a avea acces la diverse informații, articole, cursuri, evenimente pe care le organizez și multe altele, te invit să te abonezi.