Skip to main content

Ce primești

Înainte de toate, primești sprijinul, suportul și ajutorul de care ai nevoie pe drumul pe care îl alegi, pe drumul către tine.

În al doilea rând, în funcție de preferințele tale, poți alege ce ți se potrivește, ce simți că rezonează cu tine. Eu sunt aici să te însoțesc în această călătorie minunată și magică!

Contactează-mă!

Terapii Energetice

Citiri Akasha –
Realinierea Sufletului

Curățarea Proprietății

Călăuzitor de Suflete

Terapii Energetice

Atunci când am început să merg pe drumul meu de dezvoltare personală, să am contact cu energiile, acestea au fost primele forme de terapii de care am luat cunoștință și pe care le-am aprofundat cu fiecare ocazie pe care am avut-o.

În călătoria inițiatică din Peru – Jungla Amazoniană, în timpul unei ceremonii Ayahuasca, am primit sprijinul și mesajul că tot ceea ce am nevoie se află deja în interiorul meu, că mâinile mele vindecatoare mă vor însoți în călătoria pe care o am de făcut pe Pământ. Atunci mi-am dat seama că tot ceea ce trebuie să fac e să îmi dau voie să fiu și să ofer lumii ceea ce am primit cadou – lumina și iubirea, vindecarea, încrederea și sprijinul de care au nevoie.

În funcție de motivul pentru care o persoana vine către mine, primesc îndrumare  în legătură cu ce trebuie să fac în timpul terapiei. Am încredere deplină în Divinitate, în Maeștrii Vindecători care îmi sunt întotdeauna alături. Știu că energia are o inteligență superioară și că nu trebuie să o controlez pentru a avea rezultate maxime.

De la curățări energetice, până la terapii de vindecare; echilibrarea chakrelor, mesaje primite în timpul terapiilor, realinierea cu tine/Sinele tău Divin, sprijin energetic, obținerea unei stări de echilibru, sprijin energetic suplimentar, claritate, creșterea conștiinței… Doar mintea noastră poate limita grandoarea energiei și a Divinității!

Citiri Akasha – Realinierea Sufletului

Dorind să ajut cât mai mult, am căutat să cunosc, să învăț cât mai multe.

Una dintre metodele care mi se par magice este aceasta. De ce? Pentru că, după ani de muncă cu sine, urmând nenumărate cursuri și terapii, multe persoane încă întâmpină dificultăți în a obține ce doresc. Acești oameni nu reușesc să-și găsească motivația și energia de a face ceea ce își doresc, simt că niște lanțuri invizibile îi trag înapoi, îi țin pe loc, că se luptă cu morile de vânt sau că durează prea mult timp să obțină ce își doresc și-i costă prea multă energie.

Metoda presupune accesarea Cronicilor Akashe ale persoanei și „căutarea” de informații în istoria sufletului – unde a început să facă alegeri negative, unde au fost create patternuri karmice negative (care sunt „cărate” și repetate vieți la rând, până când lecțiile sunt învățate; astfel, există o eliberare de sub influența energetică a acestora).

Am realizat că avem foarte mult suport energetic în curățările pe care suntem susținuți să le facem. Dacă o persoană a conștientizat un anumit tipar (sau influența unor energii), și-a învățat peste 50% dintr-o lecție, primește sprijin energetic pentru a se elibera de sub influența lor.

Exemple de alegeri negative făcute atunci când ne-am predat responsabilitatea, puterea: legăminte, jurăminte, contracte, intenții negative (blesteme) etc. Prin ajutorul primit prin această terapie/metodă, nu mai este nevoie să ne pierdem luni, ani sau chiar vieți, pentru a reuși să transmutăm aceste energii. După cum am spus, timpurile actuale ne sunt de foarte mare ajutor: primim mult sprijin și șansa de a ne elibera, pentru a ne îndrepta către interior, către calea/menirea noastră și pentru a evolua spre o conștiință mai înaltă!

Mulți știu că avem Ghizi Spirituali, dar foarte puțini știu că Ghizii Spirituali sunt Pozitivi sau Negativi. Din cauza unor evenimente marcante, traumatizante, în care a trebuit să ne adaptăm unor situații (în timpul copilăriei, adolescenței), am „angajat” niște Ghizi Spirituali Negativi. Aceștia ne-au fost cândva de folos, dar acum, ca adulți, ne țin tot timpul în starea de alertă, care a provocat acel eveniment, acea trăire…

În acest proces este implicată activ și persoana care cere ajutorul, iar acest lucru o face și mai puternică, și mai plină de conștientizări.

Ca orice muncă făcută la nivelul 3D, în fizicalitate, ca orice sămânță sădită pentru a vedea rezultatele, este nevoie de 3-6 luni. Orice schimbare majoră, solidă are nevoie de timp pentru a fi procesată, implementată, pentru a vedea roadele muncii noastre. Însă după această perioadă, cu muncă continuă cu noi, schimbările sunt pe măsură: vei simți că nu mai ești aceeași persoană, ca atunci când ai ales să mergi pe acest drum; ești o versiune actualizată, renăscută, cu mai multă încredere și energie, planuri de viață și nu numai!

Curățarea Proprietății

Atunci când ai optat pentru casa în care locuiești, ai făcut-o abia după ce aceasta te-a ales pe tine… Este important să știi că, aceasta te-a ales pe tine după nivelul de vibrație și compatibilitatea dintre voi. După care tu ai ales-o pe ea. Gândește-te: de câte ori ai vrut o locuință și nu ai primit-o? Dar dacă o casă te vrea, te așteaptă. 😊

Noi, ca persoane, cu fiecare lucru pe care îl facem (curs, terapie, carte citită etc.) ne ridicăm vibrația cât de puțin și evoluăm, dar o casă/un obiect nu reușește să facă acest lucru de sine stătător. De aceea, noi, ca proprietari, chiriași sau plătitori de facturi ar trebui să avem în vedere acest lucru.

Orice loc păstrează energia, gândurile persoanelor care locuiesc acolo și întrețin anumite stări, sentimente, energii. Unele gânduri, energii fiind recurent hrănite, pot să fie după un timp de sine stătătoare (în sensul că tu ca persoană ai lucrat cu tine cu acea emotie; poate ai vindecat-o sau o ai sub control, dar în mediul în care ai întreținut-o este independentă și continuă să te influneteze subtil, la fel de mult ca inainte (atât pe tine, cât și pe cei care îți trec pragul).

Pe o proprietate se pot găsi portaluri și/sau porți de entități, care sunt folosite de acestea pentru a călători și a ne lua energia. Ne crează disconfort, insomnii, depresii… simți că este ceva acolo, care te deranjează chiar dacă nu vezi nimic cu ochiul liber, dar îi simți influența.

Pământul este de milioane de ani, și ca orice alt obiect de pe această planetă, are și acesta o informație energetică. Noi știm istoria locului, a pământului din clipa în care locuim acolo sau posibil cu câțiva ani inainte, dar nu pe toată. De ce vorbesc despre acest lucru?

Pământul pe care se află o proprietate poate avea propria amprentă energetică, multitudinea de evenimente care s-a petrecut pe acesta este înregistrată și întipărită în câmpul său energetic și aceasta ne poate influența pe noi, cât și casa/proprietatea în sine. Ne putem simți ca niște infractori în propria casă, tot timpul supravegheați, putem întâmpina diverse probleme cu lucrările din interiorul acesteia, se pot întâmpla diverse lucruri/stricăciuni care necesită o investiție constantă și multă energie din partea noastră, putem simți tristețe, agresiune, putem întâmpina probleme atunci când dorim să vindem sau să cumpărăm… și toate acestea pentru că acest loc nu este alocat energetic unei locuințe si poartă altă informație energetică, gen Loc Sacru, Loc de Mormânt, Loc de Bătălie…

Toate acestea se pot afla, curăța, realinia și proprietatea va fi adusă la același nivel energetic cu nivelul proprietarului/chiriasului, pentru armonie perfectă!

După o curățare energetică a unui loc, acesta își redobândește prospețimea, pacea, liniștea, fiecare obiect, colț fiind încărcat cu energia Aurie a Creatorului și Binecuvantat, pentru a ne sprijini și mai mult pe calea noastră. Și pentru a simți că suntem Acasă, locul în care corpul simte că se poate retrage în liniște și are susținerea energetică de care are nevoie!

Călăuzitor de Suflete

Tot din munca unui șaman face parte și Călăuzirea Sufletelor rămase (rătăcite, prinse între lumi după moarte).

Multe suflete, din cauza suferințelor, traumelor, certurilor, lucrurilor neterminate, a suferințelor celor rămași în urmă ș.a., nu reușesc să își găsească pacea, să meargă mai departe și astfel rămân prinse între lumi.

Nemaifiind într-un corp fizic, acestea nu mai pot accesa energia de la Sursă, așa că noi, oamenii, devenim Sursa lor de energie…

Locul lor nu este aici. De aceea, este foarte important să le ajutăm să se întoarcă înapoi acasă, acolo unde le este locul, și să le dăm posibilitatea să se vindece și, eventual, să se pregătească pentru următoarea încarnare.

EU sunt creatorul vieții mele și aleg conștient cum să îmi trăiesc Viața! TU ce alegi?

NU îți cer să mă crezi! Poți experimenta, văzând singur beneficiile!
Nimeni nu spune că va fi ușor, fără efort… ba din contră, este nevoie de efort continuu, dar totul va părea mai ușor și parcă ai mai multă energie și motivație pentru a te ține de ceea ce iți dorești!

Abonează-te la Newsletter

Pentru a avea acces la diverse informații, articole, cursuri, evenimente pe care le organizez și multe altele, te invit să te abonezi.