Skip to main content

30 Mai 2024, ora 19:00

Rana de TRĂDARE

– curățare energetică

eveniment GRATUIT

GRATUITÎnscrie-te acum!

30 Mai 2024
ora 19:00

Cum ar arăta viața ta dacă ți-ai trăi viața exact așa cum îți dorești, fără a te mai lăsa influențat de fricile, temerile tale atunci când acționezi sau iei decizii?

Cum s-ar schimba viața ta dacă te-ai deschide să simți, să primești și să oferi iubirea? Și toate acestea fără frica de a fi trădat, mințit, rănit sau părăsit?

Pentru a intra profund în Univerul întrebărilor adresate mai sus, te invit să citești întrebarile cu voce tare de câteva ori, să închizi ochii și să îți imaginezi

Cum ar arăta viața ta dacă ai trăi în și cu iubire?

Cum ar arăta viața ta dacă ai trăi în și cu ÎNCREDERE?

Cum ai fi?

Ce ar fi diferit?

Cum te simți?

Cum se simte?

Salutare suflet drag,

Sunt Andreea Munteanu, Ghid și Terapeut în transformare și vindecare energetică, te invit la WORKSHOP-ul GRATUIT – Rana de trădare din data de JOI, 30 Mai, la ora 19:00 (ora României).

Va fi un Workshop practic, o curățare energetică profundă și la nivel de grup și o curățare energetică cu ajutorul Codului Emoțiilor, unde se vor identifica emoțiile nerezolvate captive care au legătură cu rana de trădare și modul în care aceasta ne influențează viața, relațiile cu cei din jur si relația cu noi înșine, încrederea, mediul, sănătatea…

Această curățare energetică va fi susținută și de o meditație care va întregi acest proces și ne va duce și mai aproape de vindecare.

Tu cum stai cu Rana de trădare? Crezi că o ai activă?

Te invit să descoperim împreună JOI 30 Mai de la ora 19:00.

Cel care a venit să vindece rana de trădare, purtând această energie cu el, va trăda și va fi trădat, energia aceasta punându-și amprenta asupra relațiilor și experiențelor pe care și le atrage.

Prima persoană pe care o va trăda, va fi el însuși prin modul lui de a se comporta și deciziile pe care le va lua.

Toate acestea reflectându-se din interior către exterior, fiind trădat, inconștient va ajunge să trădeze la rândul lui: își trădează partenerul de cuplu, trădează încrederea celorlalți, trădează prin deciziile pe care le ia, îi va lăsa pe alții cu „ochii în soare” când nu era de așteptat un asemenea comportament de la el.

Și ca să vezi dacă această rana este activă, gândește-te de câte ori ai fost tu lăsat baltă? De câte ori când ai avut nevoie de cineva – acea persoană era ba ocupată, ba nu dădeai de ea sau tot felul de alte „scuze”.

De câte ori te-ai simțit singur în momente importante, grele pentru tine?

De câte ori a trebuit să faci față singur unor situații, experiențe în care ai fi avut nevoie ca cineva să fie lângă tine?

Câtă încredere ai în ceilalți?

Cum stai cu gelozia? cu controlul?…

Aceste persoane pot considera că nu pot avea încredere în alții, că oricum când va avea nevoie nu este nimeni, acolo, pentru ei, care să îi ajute.

Inevitabil purtând cu sine această energie, frica cea mai mare a lor este frica de a fi trădat, iar pentru a evita astfel de comportamente vor controla la maxim tot ceea ce pot, în special în relațiile de cuplu, fiind dominanți și geloși.

Dacă îți dorești să scapi de emoțiile captive nerezolvate care au legătură cu această rană (fie că ești sau nu conștient de ea, fie că este predominată sau nu) și să ieși de sub influența lor subtilă și a modului cum îți conduc viața, te aștept joi 30.05.2024 la acest workshop GRATUIT.

Plus aceste răni pot fi TRANSMISE TRANSGENERAȚIONAL, ca un program ce se cere vindecat.

Dacă tu ai rana de trădare activă, cu siguranță și părinții tăi o au, totul este o REZONANȚĂ. Nu întâmplător s-au comportat uneori cu tine într-un mod în care te-au rănit (fără intenție).

Gândește-te că ai noștri străbuni au trecut prin război, foamete, pierderi și că rana lor de trădare nevindecată a fost „dată”, iar noi avem obligația de a lucra cu noi pentru a elibera și vindeca cât mai mult din acest bagaj emoțional pentru a nu perpetua aceleași răni și a nu le transmite mai departe la generațiile ce ne urmează.

Modul în care suntem influențați de cele 5 răni (abandon, trădare, umilire, respingere, nedreptate) ne influențează viețile permanent și de cele mai multe ori subtil că nici noi nu ne dăm seama ce și cum, lucrurile pot fi atât de subtile că nici nu ne dăm seama că de fapt sabotarea vine din interior (susținută de bagajul emoțional pe care îl cărăm după noi) și totuși observ că mulți încep să își pună întrebări de ce?

 • De ce reacționez așa?
 • De ce mă afectează acest lucru atât de mult deși în aparență e banal?
 • De ce accept această relație?
 • De ce accept să se comporte alții așa cu mine?
 • De ce nu pot renunța la job-ul actual deși nu îmi place deloc?
 • De ce nu mă respect?
 • De ce nu pot să pun teoria în practică (referitor la cum ar vrea să fie, reacționeze..)?….
 • sunt atât de multe De Ce uri… atât de multă luptă, suferință, neiubire, stimă de sine scăzută….

Îmi doresc din INIMĂ să te susțin, să te ghidez să îți descoperi puterea interioară, resursele necesare pentru a intra pe drumul vindecării, eliberării și în același timp să îți ofer sprijinul, călăuzirea de care ai nevoie în funcție de bagajul tău emoțional.

Această întâlnire se va încheia cu o meditație menită să sprijine acest proces de vindecare și eliberare în care alegem să intrăm.

Simți că rezonezi cu această temă și ți-am trezit interesul, te invit să te înscrii la Workshop. Te invit, de asemenea, să dai mai departe informațiile despre acest WORKSHOP cunoscuților, prietenilor, familiei pentru a se bucura împreună cu tine de această curățare energetică.

Adu cu tine întrebările, nelămuririle și DESCHIDE-TE spre a primi susținere.

Setează-ți intenția de a te deschide maxim.

PS: Vezi ce se întâmplă după ce te-ai înscris la eveniment, după ce ai intrat în acest câmp creat, ce situații de viață vin către tine. La nivel subtil începe să se lucreze de când am luat o decizie!

Dacă ești pregătit să faci pași către propria persoană, să te deschizi iubirii cu toată inima, să îți dai voie să iubești să să primești iubire…

Dacă ești pregătit să lași să iasă la suprafață conștientizările, să se miște energia pentru a intra pe drumul transformării profunde…

Dacă ești pregătit să faci pace cu trecutul, să schimbi percepția asupra celor întâmplate…

Dacă ești pregătit să îți imbunătățești relația cu părinții și în principal cu părintele de sex opus…

TE AȘTEPT CU DRAG LA EVENIMENT!

Ce facem în cadrul evenimentului din 30 MAI?

 • Deschidem un spațiu sacru de Lumină, Iubire, Adevăr Divin
 • Un spațiu sacru de susținere, vindecare, eliberare, transmutare
 • Vorbim despre rana de trădare, cum recunoaștem că o avem
 • Conștientizăm cât de importantă este relația cu părinții, cu rădăcinile noastre
 • Conștientăzăm cum aceasta ne afectează în relația cu partenerii, potențialii parteneri
 • Cât de imperios necesară este energia vitală pentru noi, energie vitală venită de la arbore prin rădăcinile/părinții noștri
 • Importanța Iertării și a Acceptării în procesul de vindecare
 • Sesiune de eliberare emoțională – a emoțiilor nerezolvate captive ce ne distanțează din a ne deschide și de la a simți iubirea, emoții ce au legătură cu |RANA DE TRĂDARE
 • Meditație terapeutică pentru a intra și mai profund în acest proces de conștientizare și vindecare
 • O mică parte din magia pe care o vom crea, mai mult la eveniment…

Te aștept cu inima deschisă în 30 MAI de la ora 19:00 pentru a intra în profunzimile rănii de trădare și totodată în procesul de vindecare.

Îți dăruiești aceste momente în semn de iubire, apreciere pentru tine?

Îți dăruiești aceste momente în semn de recunoștință pentru viața pe care ai primit-o?

 

EVENIMENT CREAT DOAR PENTRU CEI CARE DORESC SĂ FIE CREATORUL VIEȚIII LOR, SĂ ÎȘI TRĂIASCĂ DESTINUL/MENIREA LOR!

Alegi să îți trăiești Destinul/Menirea ta? sau încă vrei să trăiești Destinele/Viețile altora?

Cui îi este adresat acest eveniment?

Oricui vrea să își asume responsabilitatea pentru viața sa și să își trăiască propriul DESTIN!

PS: Hai să împrăștiem iubirea și voia bună, dând share la acest eveniment…

JOI 30 MAI 2024, ora 19:00

RANA DE TRĂDARE

– curățare energetică

– workshop GRATUIT

GRATUITÎnscrie-te acum!
Abonează-te la Newsletter

Pentru a avea acces la diverse informații, articole, cursuri, evenimente pe care le organizez și multe altele, te invit să te abonezi.