Skip to main content

23 Martie 2024, ora 18:30

Rana de abandon

– curățare energetică

eveniment GRATUIT

GRATUITÎnscrie-te acum!

23 Martie 2024
ora 18:30

Cum ar arăta viața ta dacă ți-ai trăi viața exact așa cum îți dorești, fără a te mai lăsa influențat de fricile, temerile tale atunci când acționezi sau iei decizii?

Cum s-ar schimba viața ta dacă te-ai deschide să simți, să primești și să oferi iubirea? Și toate acestea fără frica de a fi rănit sau părăsit?

Pentru a intra profund în Univerul întrebărilor adresate mai sus, te invit să citești întrebarile cu voce tare de câteva ori, să închizi ochii și să îți imaginezi

Cum ar arăta viața ta dacă ai trăi în și cu iubire?

Cum ai fi?

Ce ar fi diferit?

Cum te simți?

Cum se simte?

Salutare suflet drag,

Sunt Andreea Munteanu, Ghid și Terapeut în transformare și vindecare energetică, te invit la WORKSHOP-ul GRATUIT – Rana de abandon din data de sâmbătă, 23 Martie, la ora 18:30 (ora României).

Va fi un Workshop practic, o curățare energetică profundă și la nivel de grup și o curățare energetică cu ajutorul Codului Emoțiilor, unde se vor identifica emoțiile nerezolvate captive care au legătură cu rana de abandon și modul în care aceasta ne influențează viața, relațiile cu cei din jur si relația cu noi înșine, încrederea, mediul, sănătatea…

Această curățare energetică va fi susținută și de o meditație care va întregi acest proces și ne va duce și mai aproape de vindecare.

Tu cum stai cu Rana de abandon? Crezi că o ai activă?

Te invit să descoperim împreună sâmbătă 23 Martie de la ora 18:30.

De prin terapii adunate am observat că unul dintre lucrurile comune este nesiguranța în relații, nevoia de confirmare continuă a iubirii celui de lângă tine (confirmare prin diferite metode: verbal, cadouri, gesturi, atingeri, susținere…).

De exemplu ai pe cineva drag lângă tine, totul este ok, acum 5 minute ți-a spus/arătat că te iubește, și totuși vrei să auzi din nou și din nou confirmarea acestei iubirii, nesiguranța fiind la ea acasă.

Să nu mai vorbim de momentele în care sunt unele neînțelegeri, atunci din frica de abandon de abia așteptăm o confirmare, un semn că celălalt ne mai iubește și că nu ne părăsește.

Este ca și cum frica de a fi abandonat, lăsat singur ar fi cu tine pretutindeni și îți „manevrează” modul tău de a fi și de a te comporta, din teama de a nu dezamăgi pe cei dragi și de a nu fi renegat.

Abandonul poate avea mai multe aspecte, te poți simți abandonat dacă cineva nu este fizic lângă tine când ai nevoie, te poți simți abandonat când nu te simți susținut financiar, te poți simți abandonat când cineva pleacă de lângă tine, când o relație se termină, te poți simți abandonat când cineva moare… sunt atât de multe aspecte și totul depinde de bagajul nostru informațional și lecțiile pe care am ales să le învățăm în această experiență.

Plus aceste răni pot fi TRANSMISE TRANSGENERAȚIONAL, ca un program ce se cere vindecat.

Dacă tu ai rana de abandon prezentă, cu siguranță și părinții tăi o au, totul este o REZONANȚĂ. Nu întâmplător s-au comportat uneori cu tine într-un mod în care te-au rănit (fără intenție).

Gândește-te că ai noștri străbuni au trecut prin război, foamete, pierderi și că rana lor de abandon nevindecată a fost „dată”, iar noi avem obligația de a lucra cu noi pentru a elibera și vindeca cât mai mult din acest bagaj emoțional pentru a nu perpetua aceleași răni și a nu le transmite mai departe la generațiile ce ne urmează.

Modul în care suntem influențați de cele 5 răni (abandon, trădare, umilire, respingere, nedreptate) ne influențează viețile permanent și de cele mai multe ori subtil că nici noi nu ne dăm seama ce și cum, lucrurile pot fi atât de subtile că nici nu ne dăm seama că de fapt sabotarea vine din interior (susținută de bagajul emoțional pe care îl cărăm după noi) și totuși observ că mulți încep să își pună întrebări de ce?

 • De ce reacționez așa?
 • De ce mă afectează acest lucru atât de mult deși în aparență e banal?
 • De ce accept această relație?
 • De ce accept să se comporte alții așa cu mine?
 • De ce nu pot renunța la job-ul actual deși nu îmi place deloc?
 • De ce nu mă respect?
 • De ce nu pot să pun teoria în practică (referitor la cum ar vrea să fie, reacționeze..)?….
 • sunt atât de multe De Ce uri… atât de multă luptă, suferință, neiubire, stimă de sine scăzută….

Îmi doresc din INIMĂ să te susțin, să te ghidez să îți descoperi puterea interioară, resursele necesare pentru a intra pe drumul vindecării, eliberării și în același timp să îți ofer sprijinul, călăuzirea de care ai nevoie în funcție de bagajul tău emoțional.

Această întâlnire se va încheia cu o meditație menită să sprijine acest proces de vindecare și eliberare în care alegem să intrăm.

Simți că rezonezi cu această temă și ți-am trezit interesul, te invit să te înscrii la Workshop. Te invit, de asemenea, să dai mai departe informațiile despre acest WORKSHOP cunoscuților, prietenilor, familiei pentru a se bucura împreună cu tine de această curățare energetică.

Adu cu tine întrebările, nelămuririle și DESCHIDE-TE spre a primi susținere.

Setează-ți intenția de a te deschide maxim.

PS: Vezi ce se întâmplă după ce te-ai înscris la eveniment, după ce ai intrat în acest câmp creat, ce situații de viață vin către tine. La nivel subtil începe să se lucreze de când am luat o decizie!

Dacă ești pregătit să faci pași către propria persoană, să te deschizi iubirii cu toată inima, să îți dai voie să iubești să să primești iubire…

Dacă ești pregătit să lași să iasă la suprafață conștientizările, să se miște energia pentru a intra pe drumul transformării profunde…

Dacă ești pregătit să faci pace cu trecutul, să schimbi percepția asupra celor întâmplate…

Dacă ești pregătit să îți imbunătățești relația cu părinții și în principal cu părintele de sex opus…

TE AȘTEPT CU DRAG LA EVENIMENT!

Ce facem în cadrul evenimentului din 23 MARTIE?

 • Deschidem un spațiu sacru de lumină, iubire, susținere, vindecare, eliberare, transmutare
 • Vorbim despre rana de abandon, cum recunoaștem că o avem
 • Conștientizăm cât de importantă este relația cu părinții, cu rădăcinile noastre
 • Cât de imperios necesară este energia vitală pentru noi, energie vitală venită de la arbore prin părinții noștri
 • Importanța iertării în procesul de vindecare
 • Sesiune de eliberare emoțională – a emoțiilor nerezolvate captive ce ne distanțează din a ne deschide și de la a simți iubirea
 • Meditație terapeutică pentru a ne deschide să simțim și să primim iubirea
 • O mică parte din magia pe care o vom crea, mai mult la eveniment…

Te aștept cu inima deschisă în 23 Martie de la ora 18:30 pentru a intra în profunzimile rănii de abandon și totodată în procesul de vindecare.

Îți dăruiești aceste momente în semn de iubire, apreciere pentru tine?

Îți dăruiești aceste momente în semn de recunoștință pentru viața pe care ai primit-o?

 

EVENIMENT CREAT DOAR PENTRU CEI CARE DORESC SĂ FIE CREATORUL VIEȚIII LOR, SĂ ÎȘI TRĂIASCĂ DESTINUL/MENIREA LOR!

Alegi să îți trăiești Destinul/Menirea ta? sau încă vrei să trăiești Destinele/Viețile altora?

Cui îi este adresat acest eveniment?

Oricui vrea să își asume responsabilitatea pentru viața sa și să își trăiască propriul DESTIN!

PS: Hai să împrăștiem iubirea și voia bună, dând share la acest eveniment…

23 Martie 2024, ora 18:30

RANA DE ABANDON

– curățare energetică

– workshop GRATUIT

GRATUITÎnscrie-te acum!
Abonează-te la Newsletter

Pentru a avea acces la diverse informații, articole, cursuri, evenimente pe care le organizez și multe altele, te invit să te abonezi.