Skip to main content

Testimoniale

Le mulțumesc cu recunoștință, tuturor celor cu care am lucrat, și pentru clipele de după – pe care le-au dedicat pentru a-mi scrie un gând (cum a fost pentru ei terapia, ce au simțit/experimentat, ce s-a întâmplat în viața lor).
Știu că nu este ușor să exprimați în cuvinte ceea ce simțiți; cuvintele pot uneori doar exprima vag sentimentele și trăirile intense pe care le trăiți.
Mă bucur enorm pentru fiecare mesaj în parte. Așa cum  întreaga voastră ființă este inundată de fericire, iubire, lumină, liniște, pe perioada terapiei, așa mă simt și eu inundată de sentimentele și trăirile voastre când citesc ce îmi scrieți. Este un mod de a simți un pic din ceea ce ați experimentat voi.
Este divin! Vă mulțumesc! Și vă iubesc!

Când Dumnezeu îți arată că meriți să trăiești după ce ai fost diagnosticat cu tumoră cerebrală malignă și îți trimite un Înger pământean: Andreea. ❤️ Un Înger plin de lumină și iubire care mi-a reaprins din prima secundă dorința de viață, dorința de vindecare, încrederea și iubirea.
Prin fiecare meditație, sfat, terapie m-ai dus mai aproape pe calea vindecării. Sufletul meu se bucură de fiecare părticică adusă înapoi acasă prin terapia Realinierea Sufletului! Recunoscător ție, Andreea, în fiecare zi! Te iubesc cu profundă recunoștință, nu doar pentru că mi-ai dat speranța și încrederea, ci și că m-ai susținut pas cu pas și mi-ai arătat calea vindecării! Ești MAGICĂ!

Ovidiu - Daniel P.

Experiența citirii Akashice și a realinierii sufletului a fost una extraordinar de plăcută și constructivă. Citirea în sine m-a determinat să îmi dau seama de anumite blocaje și proveniența lor. Totodată sunt profund recunoscătoare pentru că prin intermediul citirii, am ajuns să fiu cu un pas mai aproape de Darul meu Divin. Este un proces continuu, dar cu siguranță oferă un imbold spre ce direcție să o iei, să afli ce anume te duce mai aproape pentru un suflet împăcat și liniștit, ce poți TU să oferi lumii, care este scopul tău pe acest pământ? Ulterior, după aceste citiri și multe constatări, am primit o serie de ritualuri pentru a restabili fațetele sufletului. Sunt recunoscătoare pentru că este un proces complet. Am început de la de ce, unde, când și se termină cu un CUM. Deși sunt încă în proces, sufletul meu se simte mai liniștit, mai împăcat și calibrat spre o nouă direcție, care nu fură din energie, ci o amplifică. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Alexandra M.

Sunt o persoană care lucrează de câțiva ani, constant la dezvoltarea sa personală, dar am observat că unele situații se repetau în viața mea, sau făceam lucruri cu efort, fără să ajung la rezultatul dorit. Ceva mă sabota în ultimul moment sau pe parcursul procesului.
Cunoscând-o pe Andreea, o persoană caldă, blândă, generoasă, onestă și foarte pasionată de ceea ce face și de aportul pe care îl aduce în viața oamenilor, prin dăruirea sa, am participat la o ședintă de Akasha, ocazie cu care am aflat atâtea lucruri interesante despre mine, despre bagajul pe care mă încăpățânam să îl port după mine din viețile anterioare. Pacturi, jurăminte, constrângeri. După multele ei ore de muncă, am înțeles mult mai clar de ce nu ajungeam la rezultatele dorite, pentru că îmi jurasem chestii nepotrivite și multe altele. Este fascinantă lumea asta subtilă, cât de mult ne impactează, influențează și nici măcar nu știm. Datorită unor oameni ca Andreea puteam avea accces la această lume profundă, făcând curățările necesare, prin voință, puterea intenției și sprijin necondiționat. Pe lângă conștientizările avute cu ajutorul Andreeei, apreciez la ea că este tot timpul disponibilă să îți răspundă la orice întrebare ți se ivește pe parcurs. Înveți să te descurci singur, prin responsabilizare, dar în același timp ești protejat. Este minunat!

Cristina C.

Mulțumesc mult și cu deosebită stimă și recunoștință pentru tot efortul pe care îl depui și darul tău divin pe care îl ai și îl folosești în favoarea noastră pentru a ne ajuta să ne descoperim puterea interioară pentru a evolua.
Mulțumesc frumos și îmi doresc să fiu ghidată de tine în evoluția mea spirituală! 🙏😘😘🤗

Mihaela R.

Aș vrea să vorbesc despre Andreea ca omul și prietenul pe care îl știu de câțiva ani și care pune mult suflet în ceea ce face. Experiența cu ea a fost mai mult decât benefică, îți aduce o mai multă cunoaștere despre viață și despre potențialul tău, cum poți folosi informațiile primite, să te îmbogățești spiritual și să ai o mai bună energie. ÎNCREDERE este cuvântul pe care l-aș folosi când aș recomanda-o pe Andreea și Viața Magică. 🌈

Anamaria B.

Bună, eu sunt Mariana și am avut ocazia să o cunosc pe Andreea cu puțin timp în urmă la un curs și într-o zi am avut ocazia să lucrez individual cu ea și atunci am remarcat blândețea, calmitatea și sensibilitatea cu care se dedica misiunii ei de a se dedica sufletelor în căutarea liniștii și regăsirii cu sine. Am fost fascinată de ce am descoperit în acea sesiune și de atunci viața mea s-a schimbat radical. Am avut încercări, rezistențe și foarte multe provocări în cele 21 de zile, dar am avut răbdare, încredere și o susținere de nădejde în Andreea și am reușit. De atunci lucrurile se manifestă minunat în calea mea. Mulțumesc, femeie divină, fii binecuvântată. 😘🤗💕

Mariana G.

Recomand cu toată încrederea terapiile făcute de Andreea. Ne-am cunoscut anul trecut la București când venise la câteva cursuri. Nu aveam probleme pe atunci, însă pe la începutul acestui an, am avut o mică cădere psihică (s-au acumulat multe probleme și nu știam încotro să o apuc), iar Andreea mi-a făcut o ședință (terapie) cu mine, după aproximativ o lună mi-a făcut și a doua ședință. De a treia nu cred că mai este cazul, sunt foarte bine! Nu pot decât să îi mulțumesc și să o recomand cu toată încrederea. Succes în continuare și nu te opri niciodată!

Tudor C.

În timpul terapiei îmi amintesc că am simțit o vibrație în tot corpul, după care m-am simțit ușurat de toate gândurile negative, a fost o senzație unică… După terapie am început să mă simt mult mai bine și mai sigur pe mine.

Viorel B.

Dragă Andreea, mulțumesc pentru timpul tău. Sper să reușesc să îmi găsesc cuvintele potrivite… ai făcut posibil totul într-un mod foarte frumos . Un canal prin care lumina spirituală a ajuns la mine. Un cadou din ceruri și un sentiment extraordinar, o lumină care te inundă cu multă dragoste, ușurință, încredere…. pur si simplu frumos, extraordinar! Îți mulțumesc din inimă și mă bucur că exiști!

Brigitte S.

Andreea, țin să îți mulțumesc că exiști, pentru dăruirea ta, pentru harul pe care îl ai, pentru binele pe care îl faci oamenilor. Dumnezeu te-a trimis pe Pământ să alini suferințe, să tămăduiești suflete și să îi ajuți pe toți cei dragi sufletului tău, pe toți cei care te înconjoară și ajung la tine. Este o menire pe care tu ai primit-o de la Dumnezeu și care nu este ușoară. Prin terapia făcută cu tine eu într-adevăr m-am simțit mult mai bine în momente foarte grele de suferință fizică. După această terapie eu am dormit liniștită, durerile și simptomele fizice s-au îmbunătățit, pot spune că cu terapia/lucrarea ta am fost binecuvântată. Mi-aș dori să ai multă sănătate, să poți ajuta multe persoane și vreau să spun că întotdeauna după discuția cu tine, după terapia făcută de tine, m-am simțit mult mai bine atât fizic cât și sufletește. A fost ceva ieșit din comun, poate nu îmi găsesc cuvintele suficiente să spun cât de bine m-am simțit, cât de mult mi-am dorit să lucrezi cu mine și ce binecuvântare am primit prin lucrarea ta. Mulțumesc că exiști.

Paula A.

Andreea este o bijuterie de om! Adesea întâlnești astfel de suflete după o așteptare îndelungată, poate chiar de durata mai multor... vieți. Dacă drumul ți-a scos-o în cale, nu există altă întrebare în afară de: „cum, când aș putea să încep lucrul cu ea?” În gura Andreei, cuvinte ca: „lumină, divinitate, magie” capătă o altfel de sonoritate, sunt umplute de sens. Unii mimează cu grație iubirea, înțelepciunea și chemarea pentru a-i ajuta pe alții – fără a avea, însă, acea „acoperire în aur”. După ce lucrezi cu Andreea, standardele tale vor fi altele: nu-ți vei mai putea lăsa sufletul decât pe mâna unor oameni cu adevărat pricepuți, cu adevărat luminoși.
În momentul în care ne-am cunoscut, tranzitam clipe marcate de teroare, de oboseală, de neputință; chipul Andreei a devenit, în scurt timp, far călăuzitor în întunericul dur. Vocea ei mi-a fost alături, fără să obosească, dăruindu-mi mai mult decât aș fi putut spera vreodată. Au fost momente în care „Andreea” a fost mantra cu care traversam negura. În 3 luni, lumea mea a fost întoarsă cu susul în jos; reconfigurată, curățată, înțeleasă altfel, văzută din alt unghi, cu alți ochi – grație unui ghidaj impresionant. Râsul Andreei, entuziasmul, încrederea pe care ți-o injectează, de fiecare dată – ce daruri fantastice, pe lângă atâtea altele! I-aș spune „doctor de suflete” – te prezinți la ea tremurând, îngăimând: „e grav, va fi bine?” În virtutea obișnuinței, aștepți o pastilă miraculoasă, care să te scape de probleme, fără efort; ori să fie cineva care să muncească în locul tău (deși știi că nu este posibil, încă speri). Cu ochi blânzi, Andreea nivelează terenul, îți arată primele cărămizi. Zâmbind, îngenunchează alături de tine, în noroi... Hai, suflecă-ți mânecile și începe să creezi, cu bucurie, având alături un maestru, un prieten în adevăratul sens al cuvântului. Se poate, ți-o spun eu. Curaj, fă pasul, te așteaptă atâtea surprize!

Mihai P.

Mi s-a dat voie să o cunosc pe Andreea si astfel și munca ei, ceea ce face ea… atunci când mă aflam într-o situație destul de grea din viața mea. Sunt foarte recunoscătoare pentru că am putut să vorbesc cu ea și pentru terapia la distanță pe care a intermediat-o. Am convingerea interioară că Andreea este o persoană specială cu un dar și o sarcină, menire specială pe acest Pământ … și că o energie pură, specială curge prin ea. După terapia la distanță făcută cu Andreea am simțit această energie specială, divină și în același timp am simțit un calm interior, o pace interioară, pace, armonie. M-am simțit ca și cum în sfârșit „sunt acasă” și conectată cu și la această energie divină… este o energie specială pe care cu greu o pot exprima în cuvinte… sentimentele, trăirile interioare intense nu pot fi descrise corespunzător în/cu cuvinte. Simt că după/prin această terapie am început să îmi dau voie să ies la „lumină”, să îmi dau voie sa fiu văzută și să nu mă mai ascund și prin aceasta să încep să merg pe drumul meu care îmi este dat. Sunt foarte recunoscătoare că am avut posibilitatea să experimentez această terapie și îmi amintesc cu drag de fiecare dată de ceea ce am simțit, de pacea interioară…

Margareta L.

Am avut privilegiul de a participa la primele sesiuni de terapie la distanță cu Andreea încă din primăvara anului 2019, când încă nu eram foarte familiarizată cu tehnicile de meditație.
Cu toate că nu am reușit să mă relaxez și concentrez într-o măsura suficientă în timpul primelor două ședințe și nu am simțit fizic foarte multe senzații în afară de ușoare furnicături în membre, efectele din următoarele săptămâni (06-08) au fost uimitoare.
Am experimentat un boost incredibil de energie, cum rar mi-a fost dat să trăiesc pentru că am avut mereu un deficit de vitalitate, atât din cauza anemiilor severe dar mai ales din cauza faptul că sunt empat. Încă din copilărie am fost capabilă să simt foarte distinctiv emoțiile celor din jur și din păcate, să le absorb emoțiile intense, fapt care mă devitaliza până în pragul leșinului; aveam nevoie de foarte multă odihnă după ce interacționam cu oamenii, dar calitatea somnului era foarte scăzută mai ales pentru că nu am știut să mă eliberez de încărcătura emoțională și de anxietatea copleșitoare.
În perioada de după terapie, am simțit o bucurie și o energie similare infuziei de dopamină pe care o generează prima etapă de îndrăgostire. Această vitalitate a crescut calitatea somnului dar și a vieții în general, energia de atunci mi-a dat ocazia să îmi reorganizez existența, planurile de viitor și să încep proiecte noi. La nivelul corpului am sesizat de asemenea, o îmbunătățire a aspectului pielii, o reducere a severității alergiilor și dermatitei atopice, dar mai ales revenirea parțială a mirosului, pierdere cauzată de alergii. Mirosul a fost mereu esențial pentru mine, cei aproximativ trei ani în care nu am mai putut simți pe deplin aromele anotimpurilor, mirosul ploii, parfumul florilor și al dimineților, au fost cenușii și au contribuit, împreună cu alți factori, la instalarea unei stări depresive destul de puternice. Bucuria de a regăsi parțial simțul mirosului a fost incredibilă.
La distanță de doi ani, am avut recent o alta ședință de terapie, la momentul oportun, pentru că în urma unei perioade prelungite de stres și consum emoțional, am experimentat alergii acute, nopți succesive cu insomnii, eram puternic devitalizată, ajunsesem să nu mai pot respira de epuizare și îmi era aproape imposibil să funcționez la parametri minimi.

De data aceasta, experiența din timpul terapiei a fost uluitoare: am trăit atât senzații fizice puternice în zona inimii și pe partea stângă a corpului, dar și vizuale – valuri de culori vizibile brusc prin pleoapele închise – de la nuanțe foarte închise până la tonuri tot mai deschise de ocru, galben și auriu luminos care au “spălat în valuri”, asemeni celor ale mării, până a rămas doar senzația de luminozitate completă.
Am perceput clar imaginea Andreei, ca pe o siluetă cu par lung, negru așezată în dreapta mea, care genera aceste valuri care curățau (precizez că terapia a fost făcută la distanță).
Au trecut doar două săptămâni dar încă din primele zile, am reușit să îmi revin la un nivel de energie acceptabil, să am un somn relativ calitativ, insomniile sunt mai rare și la fel ca prima dată, am avut un reviriment puternic al simțului mirosului, ceea ce a fost minunat, pentru că am prins primăvara cu natura înflorită.
Îi mulțumesc cu profundă bucurie și recunoștință, pentru că ședințele de terapie sunt extraordinare și mi-au schimbat viața.

Lavinia A.
Abonează-te la Newsletter

Pentru a avea acces la diverse informații, articole, cursuri, evenimente pe care le organizez și multe altele, te invit să te abonezi.